Thursday، ۲۹ Dey ۱۴۰۱
نام ایروپرس از یک فریزبی پیشرفته به اسم ایروبی الهام گرفته است، که هر دو توسط یک شخص اختراع شدهاند- آلان آدلر. ایروبی چندین رکورد جهانی برای بیشترین مسافت پرتاب شده به خود اختصاص داده است. ایروپرس، در عوض طراحی شده تا دمآوری بینقصی داشته باشد. آلان مخترعی خودآموخته از ایالات متحده است.
ظرفی برای نگهداری سابه قهوه و آب، درون سرنگ خود میباشد که شبیه به هدگروپ عمل میکند. فشار دستی توسط کاربر وارد شده و عصاره قهوه را از میان سوراخ های زیاد درب دستگاه، که یک فیلتر کاغذی در آن قرار دارد، عبور میدهد.(فیلترهای صفحه فلزی نیز در دسترس است).
ایروپرس به شما این اجازه را میدهد که در دمآوری بسیار انعطاف پذیر باشید. شما میتوانید قهوه ریز آسیاب شده را برای دم آوری قویتر انتخاب کنید، در حالی که فشار ایجاد شده اجازه میدهد که عصارهگیری از ذرات به اندازه ای باشد که روش های بر پایه گرانش قادر به دستیابی نیستند. همچنین شما قادرید که عصارهگیری سبکتر و زیباتری داشته باشید. جالب است بدانید که مسابقات قهرمانی جهان برای روش دمآوری ایروپرس وجود دارد که در هنگام نوشتن این کتاب شرکت کنندگانی از 51 کشور را میزبانی میکند.