Tuesday، ۲۷ Dey ۱۴۰۱
شاید تا بحال شنیده باشید که اسیدیته بصورت مثبت با کلمه "شفافیت" و بصورت منفی با کلمه "ترشی" توصیف شود. این یکی از موضوعات مربوط به اسیدیته است: این یکی از ویژگیهای یک فنجان قهوه عالی به حساب میآید، ولی همچنین یک موضوع بسیار پهناور است. اسیدهای بد و خوبی وجود دارد که ذائقه تشخیص میدهد، و همچنین ترکیباتی وجود دارند که از نظر علمی اسیدی هستند، اما با این وجود آنها را بعنوان مزه اسیدی مطرح نمیکنیم.
اگرچه خیلی منابع اسیدی در قهوه وجود دارد، اما فقط یک نوشیدنی اسیدی ضعیف به حساب میرود، که درجه پی اچ(PH) تقریبا 5 دارد که در قیاس با بعضی نوشیدنیها خاصیت اسیدی کمتری دارد.
قهوه های کشت شده در ارتفاعات بالاتر معمولاً اسیدیته ساخت یافته، پیچیده و مثبتی دارند. قهوه بدون همچین اسیدیتهای ممکن است بعنوان یک نوشیدنی بی مزه و بی جذبه معرفی شود. شفافیت در قهوه باعث تشخیص بهتر و تشکیل ساختار در دهان شما میشود. خیلی از ادراک های شیرینی میتواند بوسیله اسیدیته حاصل و یا تقویت شود.