پاک اسکرین چیست؟ ۴ دلیل برای استفاده از پاک اسکرین

Thursday، ۲۹ Dey ۱۴۰۱

پاک اسکرین چیست؟

پاک اسکرین یه صفحه مشبک تشکیل شده از چهار لایه به هم فشرده شده (در برند نورمکور اینطوره) و از جنس استیل 316 هستش که از سال 2022 خیلی استفاده از اون رایج شد.

۴ دلیل برای استفاده از پاک اسکرین:

- یکنواختی عصاره‌گیری

اولین دلیل استفاده از پاک اسکرین اینه که با قرار دادن اون روی سطح سابه قهوه، که از قبل توی بسکت پورتافیلتر ریخته، توزیع و تمپ شده، کمک میکنه که آب به شکل یکنواخت‌تری به قهوه نفوذ کنه که در نتیجه باعث عصاره‌گیری یکنواخت‌تر اسپرسو و کاهش چنلینگ میشه.

- جلوگیری از کثیف شدن مجاری اسپرسوماشین

دلیل دوم محبوبیت استفاده از پاک اسکرین اینه که باعث میشه ذرات قهوه به سختی به سمت بالا حرکت کنن و به این طریق وارد شاور اسکرین و مجاری دستگاه اسپرسو نشن. در نتیجه در بلند مدت، پاک اسکرین باعث میشه دستگاه شما مجاری تمیزتر و متعاقبا کارکرد بهتری داشته باشه.

آگهی: فرق پاک اسکرین نورمکور با بقیه پاک اسکرین‌ها چیه؟

پاک اسکرین نورمکور در قطرهای مختلف 58.5، 53.3، 51 و 45.5 میلیمتر تولید میشه که بخاطر سایز دقیقش باعث میشه کمترین فاصله بین دیواره بسکت و لبه پاک اسکرین ایجاد بشه. پاک اسکرین نورمکور، طوری تولید شده که 4لایه مشبک، مجاری‌ای به قطر 150میکرون ایجاد میکنن که باعث عبور راحت آب و عبور دشوار سابه قهوه میشه. همچنین پاک اسکرین نورمکور هیچ تاثیر منفی ناشی از طعم‌دهی فلز به قهوه و یا تغییر یونی نداره و کاملا از نظر شیمیایی خنثی و ضدزنگ است.

- جلوگیری از اشباع قهوه از آب و کمک به عصاره‌گیری‌های طولانی‌تر

زمانی که عصاره‌گیری قهوه شروع میشه، با افزایش فشار پمپ، پاک اسکرین بصورت همزمان بخاطر فشاری که آب به اون وارد میکنه، قهوه رو فشرده میکنه و نمیذاره که قهوه از آب اشباع بشه. پاک اسکرین اجازه نمیده بعد از گذشت ثانیه‌های اول عصاره‌گیری(مثل یه عصاره‌گیری معمولی بدون پاک اسکرین)، آب به راحتی از قهوه عبور کنه(که عموما همراه چنلینگ هست) و در نتیجه اجازه میده قهوه‌ای بالانس با زمان عصاره‌گیری بالاتر داشته باشیم.

- کمک به نظافت راحت پورتافیلتر و کاهش زمان آماده‌سازی مجدد

با استفاده از پاک اسکرین، همونطور که قبلا گفتیم حین عصاره‌گیری قهوه فشرده باقی میمونه و در نتیجه با تمام شدن عصاره‌گیری، قهوه خیس و شکننده نخواهد بود و به بسکت نمیچسبه. با یک ضربه تمام قهوه براحتی از بسکت جدا میشه و میتونید بار اسپرسو رو تمیز نگه دارید و اسپرسو بعدی رو آماده کنید.

لطفا سوالاتتون رو با ما به اشتراک بذارید و اگر مطلب مفیدی بود به دوستانتون معرفی کنید.