Wednesday، ۵ Bahman ۱۴۰۱
شاید تابحال بحث کردن مردم را بر سر رنگ برشتهکاری دانه قهوه شنیده باشید. زمانی که در مورد رنگ بحث میکنیم منظور در واقع روشنی و یا تیرگی رنگ آن است و نه چیزی بیشتر از موضوع رنگها. هیچ درجه برشتهکاری نارنجی و یا بنفش وجود ندارد! مقیاس اگترون منبعی است که از طریق آن به تیرگی و یا روشنی قهوه استناد میکنیم. دستگاههای اندازهگیری اگترون گرانقیمت هستند. بصورت خلاصه این دستگاهها میزان نور برگشتی از دانه قهوه را اندازه گیری میکنند: قهوه با درجه برشتهکاری تیره نور بیشتری را جذب کرده و میزان کمتری قرائت میشود و از طرفی قهوه روشن میزان بیشتری را نشان میدهد(همانطور که پیراهن سفید نور خورشید را بیشتر منعکس کرده و پیراهن مشکی نور بیشتری را جذب میکند). اسامی زیادی بر روی اعداد اگترون قرار گرفته است که میتوان به "درجه سیتی روشن(light city roast) یا درجه برشته کاری فرانسوی (French roast)" اشاره کرد.
در کل رنگ فقط یک قیاس برای قهوه بشمار میآید و میتوان از راههای متفاوتی قهوه برشته شده را به همان درجه رنگ رساند.